Home About

About

DREAM. BELIEVE. DO. REPEAT

ralucaluca.com

Salut!

      Sunt Raluca Luca si echilibrul este cuvantul care ma defineste cel mai bine. Mi-au trebuit ceva ani si multe experiente de viata sa gasesc acel echilibru intre familie, cariera si pasiuni. Incerc sa nu zic niciodata „nu am timp” sau „nu pot”. Imi fac timp si fac tot posibilul sa pot, pentru ca asta imi doresc de la viata. Sa pot face cu adevarat toate lucrurile pe care mi le-am propus, pentru mine si familia mea. Si pentru asta este nevoie de multa munca si implicare. Da, trebuie sa stii ce iti doresti de la viata, sa ai incredere in fortele tale, dar in acelasi timp trebuie sa actionezi. Tu, nu Universul!

      Sunt Co-Owner si Creative Director al brandului DON-MEN, make-up artist, obsedata de decoratiuni, mama de baiat minunat si junior blogger :). Blog-ul meu este despre echilibru, despre cum sa traiesti frumos, sa ai vise mari, sa muncesti pentru un tel, sa iubesti neconditionat si sa iti urmezi pasiunile. Este pentru tine… femeia moderna si creativa, orientata spre cariera, dar si spre familie, care isi doreste sa isi modeleze frumos propria viata. Mi-as dori sa fie ca o sursa de inspiratie care te poate ajuta sa iti indeplinesti visele, oricare ar fi acestea. 

      Aici vei gasi idei, experiente, pareri si sfaturi, toate asumate si testate de mine personal. Nu iti voi recomanda niciodata ceva ce mie nu imi place, consider indoielnic si nedemn de timpul sau buzunarul tau. Pentru mine increderea este cea mai importanta si ea sta la baza tuturor proiectelor mele. Astept parerile, intrebarile sau comentariile tale oricand si voi face tot posibilul sa iti raspund in cel mai scurt timp.

      Iti multumesc din suflet ca ti-ai dedicat timp sa ma vizitezi. Sunt extrem de incantata ca ne-am cunoscut si astept cu nerabdare calatoria noastra impreuna. Sper ca RALUCALUCA.COM  sa te inspire si sa te motiveze sa actionezi… ca sa devii femeia care isi doreste totul, face totul, si obtine totul… in proprii ei termeni.!  

      Te imbratisez cu drag,

      Raluca